Добре дошли в сайта на Академичен цирк Балкански, собственост на "Балкански Ентъртеймънт" ООД – www.circus-balkanski.eu

"Балкански Ентъртеймънт" ООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано съгласно законите на Република България със седалище и адрес на управление гр. София, район Витоша, кв.Владая, ул. Пернишко шосе 7, ЕИК 175197139.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГИТЕ
www.circus-balkanski.eu е сайт за предоставяне на информация за спектаклите на Академичен цирк Балкански и предлага онлайн закупуване на билети за всички наши представления.

ЦЕНА НА БИЛЕТИ ЗА ИГРАЛЕН СЕЗОН 2020"
СИНЯ ЗОНА - 25 лв.
ЧЕРВЕНА ЗОНА - 30 лв.
ЛОЖА - 35 лв.

ДЕЦА ДО 3 ГОД. - БЕЗПЛАТНО - БЕЗ ПРАВО НА МЯСТО 
ДЕЦА ОТ 3 ГОД. ДО 10 ГОД. - 15 ЛВ. - С ПРАВО НА МЯСТО
ДЕЦА НАД 10 ГОДИНИ - ПОЛЗВАТ БИЛЕТ НА СТАНДАРТНА ЦЕНА СПОРЕД ИЗБРАНАТА ЗОНА/ЛОЖА
ДЕТСКИТЕ БИЛЕТИ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ ЗОНИ И ЛОЖИ

СТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКА НА БИЛЕТ

1. Избор на представление 2. Избор на зона 3. Избор на място 4. Избор на вид билет (стандартен/детски)
5. Попълване на форма за поръчка (имена,телефон,e-mail) 6. Автоматично прехвърляне към сайта на ePay.bg и онлайн заплащане на поръчката.
След като преминете през всичките необходими стъпки, системата ще ви изпрати автоматичен и-мейл с направената от Вас поръчка.


МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ
При онлайн поръчка на билети метода на плащане е чрез платежната система Epay. За целта трябва да имате регистрация в системата на Epay (https://www.epay.bg/). След като сте избрани желаните от Вас билети ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на Epay, където трябва да въведете вашите данни и да потвърдите плащането. След успешно плащане ще бъдете прехвърлени отново към нашия сайт – tickets.circus-balkanski.eu.
Плащане с карта – можете да платите с дебитни и кредитни карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Услугата се предоставя чрез виртуалния ПОС терминал „Юробанк България“ АД (Пощенска банка). При избора на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към vPOS на „Юробанк България“ АД (Пощенска банка) , където трябва да въведете вашите данни и да потвърдите плащането.. След успешно плащане ще бъдете прехвърлени отново към нашия сайт – tickets.circus-balkanski.eu
- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
- При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

НАЧНИ НА ДОСТАВКА
След завършено плащане на желаните от Вас билети ще Ви бъде издаден Електронен билет – можете да изтеглите вашия билет директно от профила Ви. Ще получите потвърдителен email, когато електронния билет вече е активен. Може са си свалите билета и да го принтирате. Билета е действителен само в А4 формат и трябва да бъде предоставен на проверяващите лица в цялостен вид. Изпратеният билет в формат .pdf (за целта ви е необходима следната програма Adobe Reader).


ОТКАЗ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ
Връщането на билет, закупен от tickets.circus-balkanski.eu не е възможно, освен ако събитието не се състои. В такъв случай tickets.circus-balkanski.eu ще информира клиентите за начините и сроковете за връщане на билетите. Сумата, посочена на лицевата страна на билета, ще бъде възстановена. tickets.circus-balkanski.eu не може да възстанови други разходи: като транспортни, транзакционни или разходи за настаняване, произлезли в резултат на закупуването на билетите. НЕ носим отговорност за неправилно закупени билети.Веднъж закупен билет не се връща, но може да се презавери за друга дата срещу допълнително заплащане от 2 лв на билет. Презаверяване на билет може да се осъществи САМО преди или по време на представлението за който е закупен билета. След като представлението е минало НЕ се презаверява билет - същият се счита за използван.
Академичен цирк Балкански определя кога, къде и как ще се проведе даден спектакъл. Той също определя цените както и условията за връщането им.
Академичен цирк Балкански си запазва правото на смяна на участници, репертоар, ден и час на провеждане на спектакъл.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
"Балкански Ентъртеймънт" ООД е дружество, регистрирано като администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). С използването на този сайт и попълването на Форма за поръчка, Вие се съгласявате да предоставите вашите лични данни като Име, Фамилия, email, телефон, които да бъдат съхранени и обработени от tickets.circus-balkanski.eu с цел предоставяне на услугите си. След приключване на представлението, за което са закупени билетите вашите данни ще бъдат изтрити.